Skandinavias råeste stolheis til Nesfjellet

Bilde over er et illustrasjonsbilde, og er ikke tatt på Nesfjellet.

Nesfjellet Alpin investerer 80 millioner kroner i ny stolheis. Dette er en stolheis Norge ikke har sett før, og blir Skandinavias råeste sådan. Heisen produseres av Italienske Leitner, med design fra Pininfarina.

Heisen er en påkostet designheis med skreddersydde stoler med varme i setene. Heisen vil gå 6 meter i sekundet, og vil erstatte dagens t-krokheiser. Garasje og servicebygg for heisen bygges under bakken.

Byggearbeidet starter ved førstkommende sesongslutt, og heisen vil stå klar allerede til neste skisesong, i november 2021.

«Dette er et stort steg for destinasjonen. Med investering i stolheis styrker vi nok en gang Nesfjellet som et attraktivt reisemål. Vi har lykkes med strategien om å henvende oss til til barnefamilier i hyttemarkedet.»

– Sitat Nesfjellet

Dette er Nesfjellet sin aller første stolheis. I dag består Nesfjellet Alpin av 5 t-krokheiser og 13 nedfarter. Den nye stolheisen forberedes også for sykkeltransport.

Nesfjellet – En familiedestinasjon i vekst.
Nesfjellet har lenge hatt barnefamilien i fokus, og det jobbes kontinuerlig med å tilrettelegge et spennende aktivitetstilbud for alle under hyttetaket. Denne strategien har vi lykkes med, og suksessen som er oppnådd de senere årene gjør oss nå i stand til å ta nye steg som helsårsdestinasjon og reisemål. Grunnlaget for videre satsning er nå på plass.

Destinasjonen utvikles av lokale drivere fra Nesbyen som ønsker å gjenreise Nesbyen som reiselivskommune, til gamle høyder. Eierne av Nesfjellet Alpin er Nesfjellet Prosjektutvikling, med Bernhard Tandberg og Jørgen Haraldset i spissen. Destinasjonen kan i dag tilby et bredt og variert ski-tilbud, en golfbane, allsidig terreng for turgåeren og syklisten, samt flere serveringsplasser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *