Løypekjøring

Som noen av dere allerede kjenner til, har Bent Øye gitt beskjed om at han ikke lenger kommer til å kjøre løyper i vårt område kommende sesong. Via Bent Øye har styret i Buvassbrenna hytteforening fått kontakt med Jørn Vidar Lindeborg som kjører løyper på Tunhovd og Tunhovdåsen. Han er villig til å kjøre basisløyper hos oss som knytter hyttefeltet til omkringliggende (tilstøtende) løypetraseer. Løypenettet vil bli noe begrenset i første omgang, da vi må se an hvor mange som blir med. (Det vil eksempelvis ikke bli kjørt løyper på Buvatn.)

Jørn Vidar Lindeborg har lang erfaring med løypekjøring og vi tror dette kan bli bra. Løypene vil bli kjørt opp til hver helg (lørdag morgen) ved bruk av snøscooter med sporutstyr. I vinterferie og påske etter behov.

Løypetraseer kan utvides etterhvert. Dette er avhengig av hvor mange som blir med på spleiselaget. Vi ser for oss en frivillig “løypeavgift” på 600,- per sesong, noe som dekker 1 times kjøring. Hvor mye løypekjøring det blir utover sesongen er avhengig av hvor mye penger vi får samlet inn. Jo flere som blir med, jo mer løype får vi.

Om du ønsker å bidra, kan 600,- settes inn på konto 2230.27.11171 innen 1. november 2016.

Håper flest mulig vil være med å bidra slik at vi kommende sesong får gode langrennsløyper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *